21/01/2020

SPORTMODELLEN

Bij Lukkien fotograferen we steeds vaker voor bekende sportmerken. Heb jij een sportief figuur en sta jij vaker model bij sportshoots? Dan is jouw aanmelding bij Lukkien Casting zeer welkom! Inschrijven kan door een eigen profiel aan te maken via deze website.

21/01/2020

FIGURATIE

Regelmatig hebben we bij Lukkien opdrachten waarbij we figuranten in kunnen zetten. De ene keer een grote groep, de andere keer een iets prominentere rol. Wil jij hiervoor benaderd worden? Schrijf je dan in of houd onze Facebookpagina in de gaten.

21/01/2020

GEZOCHT - Gezinnen en Koppels

Heb jij een fotogeniek gezin of partner? We zijn op zoek naar echte gezinnen en koppels. Meer info? Stuur een email naar info@lukkiencasting.com en stuur alvast een paar leuke foto's mee!

21/01/2020

VACATURES

Ben jij ster die ons team komt vergezellen en ondersteunen? Kijk dan op de website van LUKKIEN voor de beschikbare vacatures

17/01/2020

KINDEREN

Regelmatig hebben we bij Lukkien shoots voor kinderen. Lijkt het jullie dochter/zoon leuk om mee te doen? Je kan ze inschrijven met duidelijke, recente portretfoto's en voeg totaalfoto's van hen toe. Zodra er een mogelijke opdracht voor je is, nemen wij contact met je op!

14/01/2020

DIEREN

Je kunt nu ook eenvoudig dieren bij Lukkien Casting aanmelden. Heb jij een leuk huisdier die goed luistert? En mogen we jouw huisdier inzetten voor fotografie - en filmshoots? Laat het ons weten via info@lukkiencasting.com!