Over ons

Lukkien Casting is hét exclusieve casting- en modellenbureau van Lukkien. We boeken modellen, acteurs en figuranten van alle leeftijden.Oorspronkelijk is Lukkien Casting ontstaan door mensen uit de omgeving van Ede in te zetten voor fotografie - en video shoots. Inmiddels is ons bestand uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland en hebben wij inschrijvingen van modellen, acteurs en figuranten vanuit het hele land.

Lukkien Casting werkt exclusief voor Lukkien. Dit betekent dat wij enkel modellen, acteurs en figuranten boeken voor producties die door Lukkien worden verzorgd. Lukkien ontwikkelt zeer uiteenlopende producties, van TV commercials voor A-merken tot unieke sfeerfotografie voor een kleine organisatie. Alles is mogelijk!

In het bestand van Lukkien Casting vind je een grote variatie aan karakters, nationaliteiten en talenten. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gezichten en speciaal talent. Inschrijven kan door vrijblijvend en kosteloos een profiel aan te maken via het inschrijfformulier.

Mocht je vragen hebben over model zijn bij Lukkien Casting, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt een e-mail sturen naar info@lukkiencasting.com of even bellen naar 0318-698000.
Domino's Pizza - VideoDomino's Pizza - Video
LIFETIME - fotografieLIFETIME - fotografie
Gazelle - FotografieGazelle - Fotografie